Vrijvolmaakt

Afvallen

Afvallen/ Stabiliseren/ Aankomen

Afvallen doe jij bij Vrijvolmaakt met een heerlijk en makkelijk programma op maat. Het programma kan zo aangepast worden dat het ook geschikt is om te stabiliseren én om juist wat aan te komen als je juist moeite hebt om op een gezond gewicht te blijven vanuit een andere kant.

Hoe werkt het?

Als je contact met me hebt opgenomen plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar je doelen, leg ik uit hoe ik werk vanuit Vrijvolmaakt, wat er allemaal mogelijk is maar ook… kijken we naar of we een klik hebben. Want daar gaat het tenslotte allemaal om. We gaan het samen DOEN, en dan is het een meerwaarde om een klik met elkaar te hebben.
We streven naar hetzelfde doel… de weg naar dat doel toe, wil ik zo leuk mogelijk maken SAMEN.

Besluit je aan het einde van het gesprek dat je aan de slag wilt gaan, dan gaan we samen kijken naar bijv allergieën en/of wensen voor je dagmenu.
Ben je vegetariër, eet je glutenvrij, zuivelvrij, lactosevrij ? Geen probleem, passen we je menu op aan.
Na het weegmoment, het inplannen van je volgende afspraak en de betaling kunnen we gaan starten.
Nog diezelfde dag stuur ik je voor 2 weken dagmenu’s toe via de mail. Hierbij zit ook een boodschappenlijst én een vervangingslijst, want soms lopen dingen even anders dan vooraf gedacht.

Het programma is makkelijk te volgen, je gezin kan gewoon mee eten, geen gekke fratsen of andere gekkigheid…. gewoon, gezonde en goede voeding.

Wat kun je verwachten?

  • Beter in je vel zitten
  • Kleding die weer lekker zit
  • Je zelfvertrouwen neemt toe
  • Complimenten van anderen
  • Betere conditite
  • Je slaapt weer beter
  • Minder klachten door bijv overgang
  • Verandering in eetgedrag / mindset
  • Meer inzicht in wat je vroeger deed, en hoe het óók zou kunnen

Wat kun je verwachten van mij als coach?

Motiverende coaching, heel veel herkenning, veel lachen, stok achter de deur, regelmatige afspraken, app/mailcontact bij vragen, hands on mentaliteit…. dat houdt eigenlijk in, dat zodra we het met elkaar aangaan ik er alles aan zal doen om jou te laten slagen ( echter, JIJ zit zélf achter het stuur, ik ben de bijrijder in dit verhaal )

Wil je weten wat Vrijvolmaakt voor jou kan betekenen?

Laten we kennis maken!
Je kunt contact met me opnemen via info@vrijvolmaakt.nl of via 06-42601957

Scroll naar top