Vrijvolmaakt

Cryolipolyse

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie.

Het is de methode om zonder operatie door middel van bevriezing, plaatselijk hardnekkige vetcellen af te breken. De behandelde vetcellen bevriezen en vervolgens zal het lichaam deze afvalstoffen op natuurlijke wijze (via het lymfestelsel en de lever) afvoeren, waardoor het vet definitief is verdwenen.
De nieuwste technologie op gebied van cryolipolyse is de Cryo Shaper, deze kan met 4 handles, 2 zones van het lichaam tegelijkertijd behandelen. Het unieke van deze handles is dat ze 40% meer oppervlak behandelen dan de reguliere cryolipolyse apparatuur.
De behandelingen vinden plaats om de 5 tot 6 weken.

  • Behandel 4 zones van het lichaam in één behandeling met de Cryo Shaper
  • Verlies tot 30% vet per behandeling
  • 360 graden koeling doordat de gehele kop van de handle koelt
  • 100% van het te behandelen gebied wordt behandeld
  • Halveert de behandeltijd
  • Deze cryoshaper kan met een speciale handle ook een onderkin behandelen

1. Het behandelplan

Tijdens de intake zullen we bepalen of het behandelgebied geschikt is voor de cryolipolyse procedure. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren.

2. Aanbrengen van de applicator
Om de huid te beschermen tegen de kou brengen wij eerst een gaas met speciale gel aan. De applicator wordt op de huid aangebracht en het sterke vacuüm zuigt de huid en onderhuidse vetlaag in de applicator. Hier bevinden zich twee koelplaten, die de vetcellen laten bevriezen. De zuigkracht kan in het begin een tintelend gevoel geven.

3. koelen van de vetcellen

Afhankelijk van de dikte van het vet duurt de behandeling van dat enkele gebied 35 tot 45 minuten en worden de vetcellen eerst verwarmd waarna deze in de applicator gekoeld worden tot een temperatuur van 0 tot -2 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Als de behandeling voorbij is, wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied 2 minuten lang intensief gemasseerd. Hierbij kan de huid kan een rode kleur krijgen.

4. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de cryolipolyse behandeling zullen de vetcellen door het lichaam worden gezien als afwijkend en sterven af. De afgebroken vetcellen zullen gedurende 3 tot 5 weken na de behandeling, op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd. Eenmaal door cryolipolyse verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

5. Zichtbaar resultaat

Minimaal 3 weken na de cryolipolyse behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 5 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen. Na 5 weken kunnen we een nieuwe behandeling inplannen.

6. Wennen aan uw nieuw look

Er is er echter nooit voldoende resultaat na één behandeling. Voor het beste effect zijn minimaal drie behandelingen nodig, met tussenpozen van vijf weken. Na de kuur van 3 behandelingen, kunnen we samen besluiten tot een nieuwe afspraak.

Afspraak maken? Neem contact op via de button 🙂

Cryo+Fat-960w
Scroll naar top