Vrijvolmaakt

Magic White

Tanden Whitening

Magic White is dé nieuwste trend op het gebied van tanden whitening.

Je gebit weer terug naar zijn originele kleur. Niet alleen worden je tanden witter, je gebit ondergaat ook een reiniging.

  • Natuurlijk product

  • Resultaat zichtbaar na 25 minuten

  • Cosmetische behandeling

  • Tot 9 tinten lichter

  • Terug naar je originele tandkleur

  • Geen peroxide behandeling

Wat is tanden whitening met Magic White?

Tanden whitening gebeurt door de combinatie van de gel MAGIC WHITE en contact met een LED-lamp, rechtstreeks op het tandoppervlak.
De gel reinigt grondig het tandoppervlak. De speciaal ontworpen lamp, zorgt er voor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat.

Gemiddeld blijft het resultaat 2 – 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en zijn mondhygiëne.
Daarna kunt u de behandeling mogelijk herhalen, omdat het 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast.

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:

  • Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..)
  • Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
  • Genetische vergeling van de tanden

Wat kun je verwachten?

Voordat de behandeling van start kan gaan wordt er eerst een intake gedaan om te kunnen bepalen of we jouw gebit kunnen behandelen.
Als er geen contra-indicaties zijn kunnen we de behandeling starten.

Allereerst wordt jouw tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden). Daarna krijg je een Finger Brush waarmee jij jouw tanden poetst. Vervolgens wordt er een bitje of mondspreider met Magic White gel in jouw mond geplaatst. Dan krijg je een beschermingsbril overhandigd en wordt de speciale blue light lamp op jouw tanden gericht. Deze zorgt ervoor dat de whitening gel geactiveerd wordt. Zodra de whitening gel zijn werk heeft gedaan, wordt het bitje of mondspreider verwijderd en spoel je jouwe jouw mond. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden uw tanden 4 – 9 tinten lichter. Afhankelijk van je persoonlijke levensstijl en mondhygiëne blijft het resultaat 2 – 12 maanden zichtbaar.

Belangrijk

Wacht tot 1 uur na de behandeling om wat water te drinken. Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken.
LET OP: De eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,…)

Scroll naar top